Rytmisk gymnastikk

Norge er kvalifisert til VM!

Det var lenge uvisst hvordan kvalifiseringen skulle foregå til årets VM og om vi ble kvalifisert med individuell utøver. I sommer kom nyheten om at kvalifiseringssystemet skulle opprettholdes og Norge stakk dermed av med én av plassene til VM fra Europamesterskapet.

Seniorlandslaget skal gjennom to uttakstester i august og september før det blir klart hvem som skal reise til Japan i oktober i år.
Uttakskriteriene til VM finnes under landslagsinformasjon på nettsiden her

FIG har publisert nytt CoP!

I sommer kom også det nye internasjonale reglementet fra FIG, gjeldende fra 1. januar 2022 til 31. desember 2024.
Reglementet vil oversettes til norsk versjon, og i mellomtiden kan reglementet i engelsk versjon finnes på FIGs nettside her

TKRG er i gang med å se på hvilke endringer som skal gjøres i rekruttreglement og det nasjonale reglementet. Ytterligere informasjon kommer.

Veien til toppen i fellesskap!

RG weinaret "Veien til toppen i fellesskap" arrangeres lørdag 14. august.
Påmeldingen er nå åpen, men husk å melde deg på innen fristen 13. august kl. 11:59!!

Vi gleder oss til å ta i mot Stian Skjerahaug som gjest i panelet sammen med landslagsledelsen.

Link til påmeldingsskjema finnes her

Nye landslag og utviklingsgrupper til 2022

Landslagsledelsen skal i høst ta ut nye landslag og utviklingsgrupper for sesongen 2022. Uttakene vil foregå med uttakstester i etterkant av VM.

Vi ber klubber med utøvere som har potensiale til å komme på landslag og/eller utviklingsgrupper sende inn påmelding til test samlet i det elektroniske påmeldingsskjemaet her

Frist for påmelding: 20. august

Krav til deltagelse:
- Utøver må være junior eller senior i 2022
- Utøver konkurrerer og trener i internasjonal klasse firkamp

Utøvere som ikke har norsk statsborgerskap kan delta i uttakstestene. Utøver uten norsk statsborgerskap kan tas ut til landslag senior eller landslag junior dersom utøveren bidrar til å heve nivået i landslagsgruppen og viser dokumentasjon på at utøver er i prosess med å søke om norsk statsborgerskap. Utøver kan ikke representere Norge internasjonalt før man besitter norsk statsborgerskap.

For å komme i betraktning til landslag og utviklingsgrupper må utøveren delta i uttakstestene. Mer informasjon om hvor og når uttakstestene finner sted kommer i etterkant av påmeldingsfristen.

Ny dato for Universiaden!

Universiaden som skulle blitt avholdt i Chengdu i 2021 vil foregå 26. juni til 7. juli i 2022!
Studentidrettsforbundet ønsker nå å vite om den tidligere påmeldingen skal videreføres og NGTF må derfor motta informasjon om eventuelle aktuelle utøvere fra klubbkontakt senest innen 5. september – sendes til marianne.halberg@gymogturn.no og elizabeth.paisieva@gymogturn.no

Regler for kandidater finnes her

NGTF sender svar til studentidrettsforbundet i etterkant av fristen for om påmelding skal videreføres eller slettes avhengig av innmeldt interesse innen nevnte dato 5. september.
facebook instagram youtube website email 
MailPoet