Rytmisk gymnastikk

Uttakskriterier for VM RG 2021 er klart!

Verdensmesterskapet for senior i rytmisk gymnastikk arrangeres i Kitakyushu i Japan i slutten av oktober 2021. Om Norge vil kunne delta med individuell gymnast, avhenger av kvalifiseringen som foreløpig ikke er bekreftet fra FIG.

Landslagsledelsen og TKRG har vedtatt uttakskriteriene for VM 2021.
Uttakskriteriene finnes på nettsiden under LandslagNyttig informasjon for landslagene – Finn landslagsinformasjon og i mappen RG Landslag terminliste, kriterier og uttak.

Vi gjør oppmerksom på at tropper som ønsker å delta i uttakstesten må sende beskjed om at de satser mot VM direkte til komiteen senest innen 8. juli på e-post og video innen 15. juli.

Sommerhilsen fra TKRG og landslagsledelsen

Etter å ha vært igjennom året 2020 med alle de utfordringer og kreative løsninger som alle bidro til, ventet vi alle på at 2021 skulle by på mer normal aktivitet. Slik ble det dessverre ikke. Koronaen ville ikke slippe taket, og nye smittetopper dukket opp på ulike steder i landet. Norge og norsk idrett ble igjen satt på vent, og aktivitet for barn og unge ble helt stengt.

Det er med beundring vi i TKRG og landslagsledelsen har observert hvordan klubber, trenere og utøvere har kommet seg videre gjennom kreativitet og vilje til å til finne alternative løsninger. Det har nok tæret på motivasjonen til enkelte tider, men dere har virkelig stått i det. Det har vært tungt for alle med avlysninger og utsettelser av konkurranser hvor noen flyttes til høsten. Som alternativ har det vært arrangert onlinekonkurranser i inn- og utland, ikke optimalt, men en erstatning for å kunne kjenne på konkurransefølelsen.

Heldigvis ser det nå ut til at vi går mot mer normale tider. Vi kom oss til to to verdenscup-konkurranser og EM, og har gjennomført treningssamling. I juni ble den første nasjonale konkurransen avholdt siden nedstengingen i mars i fjor. Takket være gode smitteverntiltak hos ansvarlige arrangører, har dette latt seg gjennomføre!

Vi takker alle for flott innsats og tålmodighet i nok et krevende år som igjen ble alt annet enn forventet. Vi ser positivt frem til resten av 2021 og videre mot 2022, og håper på en normal tilværelse med stor aktivitet og mer nærhet.

Med det ønsker vi hele RG-Norge en riktig GOD SOMMER og vi håper alle får en fin ferietid. Vi gleder oss til høsten, hvor vi forhåpentligvis treffer alle våre RG-venner!
Sommerhilsen
facebook instagram youtube website email 
MailPoet