MailPoet nyhetsbrev gymx

Webinar Turn for voksne 25. mars

Turn for voksne nett
Turn er en fantastisk aktivitet som alle har nytte av å drive med, da fokus på kjernemuskulatur, stabilitet, styrke, bevegelighet og skadeforebygging er viktig for alle. Derfor er det viktig å kunne tilrettelegge øvelser fra gym og turn på en trygg måte og med god teknikk, slik at også voksne kan trene turn.

På dette webinaret vil du lære blant annet:

  • Hvorfor drive med voksenturn
  • Hensyn ift. trening av voksne
  • Hvordan legge opp en treningsøkt
  • Hvordan tilpasse økten til alle nivåer
Webinaret avholdes torsdag 25. mars, varer i 1 time fra kl. 20.00 - kl. 21.00 og består av 1 økt à 45 min, samt 15 min spørsmålsrunde. Spørsmål sendes til gema.casado@gymogturn.no

Påmelding gjøres via minidrett.no. Søk etter kurs-ID 4573867.

Instruktør

Elise Dahl-Hansen (28 år, Tromsø)
Elise har lang erfaring innen turnsporten både som tidligere toppturner i apparatturn, fulltidsansatt hovedtrener, dommer og kursholder. Hun har også vært topputøver i polesport og streetworkout med flere NM-titler og to 5-plasser i VM i polesport.

Dette sammen med en bachelor i Bevegelsesvitenskap og personlig trener utdannelse fra AFPT har Elise mye erfaring med trening og aktivitet. Hun er spesielt engasjert med å fremme voksenturn og gjøre det tilgjengelig for alle. Deriblant har hun starter opp voksenturntrening for tidligere Gymfit-Gymnastics i Trondheim og Kabelvåg Idrettslag. I tillegg er hun vært arrangør for Lofoten Turncamp for voksne som er en ukes treningsleir som kjøres i Kabelvåg om sommeren.
image
facebook instagram youtube website email 
MailPoet