Turn kvinner

Informasjon om nasjonale konkurranser våren 2021

Nasjonale konkurranser
Ut fra pandemi-bildet har vi kommet frem til at vi dessverre avlyser alle de fysiske konkurransene som skulle ha funnet sted før sommeren. Unisport Norges cup 2 i Sotra 24.-25.april er avlyst. Unisport FIG 2 i Asker 01.-02.mai er avlyst, men her jobbes det med å få på plass en digital løsning. Mer informasjon om dette følger. NM junior i Sotra 08.-09.mai blir utsatt til høsten, ny dato blir informert om så fort denne er på plass.
Landslagsuttak
Avlysning av konkurranser vil gå ut over planlagt landslagsuttak. Se informasjon om endringene i eget skriv fra landslagssjef som vil bli sendt ut og lagt ut senere.
Digital gjennomkjøring for FIG-gymnaster
Som følge av at FIG1 ble avlyst, fikk FIG-gymnastene muligheter til å sende inn video for bedømming helgen 6. mars. For seniorens vedkommende var dette første del av uttak til EM i slutten av april. Juniorene fikk mulighet til å sende inn video av FIG-elite-øvelser og selvvalgte øvelser, mens rekruttene sendte inn FIG-elite-øvelser. 11 seniorer, 15 juniorer og 14 rekrutter sendte inn videoer, og øvelsene ble bedømt av de internasjonale dommerne.
Videobank
Trenger du inspirasjon til trening i turnhallen eller hjemme? Lurer du på hvordan du kan lære småbarna baklengs rulle? Trenger du eller dine utøvere trygg mobilitetstrening for ryggen? Dette og mye mer finner du nå i NGTF videobank!
Alt du trenger å gjøre er å åpne menyen på våre nettsider og velge «Ressurser og verktøy» – eller klikke her.
Fra videobankens startside kan gå du inn på den grenen eller aktiviteten du er interessert i, eller du kan søke etter f.eks. «salto» i feltet øverst til høyre.
Informasjon fra turn kvinner
Vi ønsker å nå ut til enda flere med informasjonen vi deler. Alt av informasjon som legges ut på hjemmesiden vår blir også delt på Facebook-siden «Turn kvinner», vi anbefaler alle å følge oss der og invitere andre dere kjenner som interesserer seg. Når vi har flere nyheter eller informasjon på en gang pleier vi å sende ut nyhetsbrev. Vi ser at det er svært få som har meldt seg på til dette og oppfordrer alle som har turn kvinner i sin klubb om å melde seg på nyhetsbrevene. Dette kan du gjøre her.
facebook instagram youtube website email 
MailPoet