MailPoet nyhetsbrev troppsgymnastikk

Nyhetsbrev 4-2020 troppsgymnastikk.

Vi har fra 2. halvår 2020 gått over fra å distribuere informasjon via tidligere mailinglister til å distribuere nyhetsbrev til de som selv har ønsket å motta dette ved å registrere seg som mottakere på vår nettside. Tips gjerne andre om at de også må registrere seg (nederst på nettsiden).

Bestemmelser dispensasjon triple saltoer er revidert

Bestemmelser dispensasjon  triple saltoer er revidert
Teknisk komité troppsgymnastikk (TKTR) har opprett en nettside for å forenkle søknads- og godkjenningsprosedyren for trippeldispensasjoner. Vi har i de senere år sett at det er en økning i antall søknader. Prosessen fra søknad til godkjenning er ikke dimensjonert for det økte antallet. Derfor håper vi å effektivisere denne prosessen med en digital søknadsprosedyre.
Les mer

NM nasjonale klasser kvinner junior 2021 er under vurdering

NGTF ved teknisk komité troppsgymnastikk vurderer fortløpende i samarbeid med teknisk arrangør STAG koronasituasjonen i sammenheng med arrangeringen av NM nasjonal klasse kvinner junior som er terminfestet 13.-14.02.2021. Det vil innen 15. desember bli foretatt en endelig avklaring om mesterskapet avholdes og informasjon om det vil bli distribuert.
Les mer
NM nasjonale klasser kvinner junior 2021 er under vurdering
MailPoet