Nyhetsbrev mal RG med ikon

Slik sender du spørsmål til webinarserien!

For en stund tilbake presenterte komiteen webinarserien som angår artisteri. Flere deler er nå tilgjengelig i videobanken - og nå er det også mulig å sende inn eventuelle spørsmål som angår dette.
Spørsmål sendes på e-post til rg.webinar.norge@gmail.com
Husk å beskrive det som du lurer på slik at mottaker forstår dette.
NGTF videobank RG bilde til infoskriv
E-posten er aktiv fra og med i dag og i en periode fremover. Det planlegges for at spørsmål som sendes inn besvares gjennom et webinar. Frist for å sende sine spørsmål og dato for webinaret kommer.

Eventuelle henvendelser som ikke angår webinarserien, blir ikke besvart. Slike spørsmål sendes som normalt til forbundskontoret.

Terminliste 2024 - tildeling og utlysning!

Fristen for å søke som arrangør for nasjonal konkurranse i 2024 i rytmisk gymnastikk var 1. april. Komiteen er i dialog med potensielle arrangører, men det mangler søkere for noen av konkurransene som derfor lyses ut på nytt.

Følgende konkurranser lyses ut på nytt med søknadsfrist 1. mai
Ifact NC nasj.klasse nr. 2, 01.-03.03.2024 - UTLYSES
Ifact NC nasj.klasse nr. 3, 19.-21.04.2024 - UTLYSES

Søknad for disse to konkurransene sendes i det digitale skjemaet i nedtrekksmenyen på nettsiden her

Er du i tvil om drakt møter kravene? Send inn bilde.

Komiteen har ved fellesmøtet i høst informert om at det skal lages et draktdokument som forklarer og viser hva som er innenfor og utenfor draktregelverket.
I den forbindelse ønskes det bilder av drakter (anonyme bilder som ikke viser ansikt).

Bildene skal samles, analyseres og det vil deretter presenteres hvilke drakter som faller inn under kategori "godkjent" og hvilke som faller inn under kategori "trekk skal forekomme".

Bilder som sendes inn kan anvendes i dokumenter som publiseres offentlig på NGTFs nettside og eventuelt andre plattformer som forbundet har. Bilder kan også trekkes frem i forbindelse med seminarer, kurs, møter, webinarer ol.


Bilder av "tvilsomme" drakter sendes på e-post til rg.drakter@gmail.com
Det gis beskjed i forkant når muligheten for å sende draktbilde skal avsluttes.

Eventuelle andre henvendelser som ikke angår ovennevnte blir ikke besvart. Slike spørsmål sendes som normalt til forbundskontoret.

NM i RG-alt du trenger å vite!

I helgen skal det nok en gang kjempes om det edle metallet når norgesmesterskapet for rytmisk gymnastikk sesongen 2023 går av stabelen. Og ikke nok med det - vi skal også se ...

Les mer
NM i RG - alt du trenger å vite!
facebook instagram linkedin youtube website email 
MailPoet