Nyhetsbrev mal overskrift

Vi minner om fristen for å søke på kommende breddearrangement!

Breddeutvalget søker etter arrangører for fremtidige arrangement. Etter søknadsfristen, vil de lage en innstilling til kretstinget, som tildeler.

Søknad sendes til bredd@agtk.no

Fristen for å søke er 12.mars.

Har DU lyst til å jobbe frivillig og skape fantastiske idrettsøyeblikk under EUROGYM i 2024?

Vi leter etter entusiastiske og dedikerte frivillige som vil være med å gjøre EUROGYM 2024 til et vellykket arrangement. Som frivillig vil du få muligheten til å jobbe sammen med andre engasjerte og positive mennesker, skape nye bekjentskaper og bidra til å skape en fantastisk atmosfære på arrangementet. Du vil få oppleve arrangementet fra innsiden og få være med på alt som skjer bak kulissene. Vi trenger mange frivillige, og forventer å bli en gruppe på ca. 400 personer. Bli med i frivillig-teamet vårt og hjelp oss å skape minner for livet for alle som er involvert i EUROGYM 2024.
Eurogym 2024-5

Sunn idrett inviterer til gratis digitalt Spis smart-foredrag onsdag 15. mars kl. 18-19!

Foredraget passer for idrettsungdom fra 16 år og deres foresatte. Kveldens temaer er kosthold, vekst og utvikling og kritisk tekning. Foredraget har en praktisk tilnærming med fokus på å gi idrettsungdom enkle og praktiske råd som de kan ta med seg i sin treningshverdag
Se foredraget her: https://sunnidrett.no/digitalt-spis-smart-foredrag-for.../

facebook instagram linkedin youtube website email 
MailPoet