Nyhetsbrev mal Troppsgymnastikk
holmen-logo-PNG
crop-0-0-592-591-0-1.-NGTF-LOGO_sort_1.-NGTF-Norges-Gymnastikk-og-Turnforbund-FARGER-WEB.png

Invitasjon til kvalikkonkurranse og NM nasjonale klasser kvinner junior

Holmen Tropp- & Turnforening, i samarbeid med NGTF, ønsker alle velkommen til kvalifiseringskonkurranse og NM nasjonale klasser kvinner junior, 11-12. februar 2023, Holmen.
Påmeldingsfrist: 15. januar 2023
Her kan du følge en link til HTT nettside hvor du kan laste ned invitasjonen.
Her finner du påmeldingsskjema.

Dommer-og trenerseminar i troppsgymnastikk 2023

Teknisk komité troppsgymnastikk arrangerer dommer-og trenerseminar 21-22.januar 2023. Seminaret skal ha et godt og aktuelt faglig innhold slik at det er attraktivt å være deltaker. Deltakerne skal ha mulighet til å utvikle seg og bli motivert ved at de blir oppdatert og får ny kunnskap.
Målgrupper:
A. Internasjonale dommere, forbundsdommere og kretsdommere.
B. Trenere på alle nivåer

På trenerseminaret i troppsgymnastikk 21.-22. januar 2022, vil du bl.a. få en sjelden mulighet til å bli inspirert av en av nordens absolutt beste trenere i frittstående!

Hendes navn er Julie Bjørnskov og har utover å ha vært en del av trenerteamet for det danske junior mikslandslag til siste EM også levert de beste frittståendeprogrammer med høyeste poengscore i Danmark i hele 2022 og til nordiske for junior i både 2016 og 2018. Hun er kjent for å skape utøvere med et høyt frittstående nivå, forståelse for bevegelse og nivå på vanker. Hendes erfaring strekker seg fra å i en årrække å ha jobbet med gymnaster fra aspirant til senior.

Julie vil på trenerseminaret blant annet komme inn på hvordan du best kan trene ulike vansker med inspirasjon til oppbygging, stajonstrening, tilbakemeldinger og utførsel. Hun vil også ha en workshop med fokus på dynamikk, flow, bevegelseskvalitet, fotarbeid og mye mer!

Påmeldingsfrist: Innen utgangen av søndag 8 januar 2023

Her kan du følge en link til vår terminliste hvor du finner invitasjonen til dommer-og trenerseminar og der du kan melde deg på.
facebook instagram linkedin youtube website email 
MailPoet