Nyhetsbrev mal RG med ikon

Forbundsdommerkurset - dato flyttes!

Komiteen har tidligere informert om datoer for forbundsdommerkurset med forbehold om at det blir tilstrekkelig antall påmeldte for gjennomføring. Av hensyn til tilgjengelige kurslærere og tidsaspektet frem mot kommende oppsatte kurshelg, ble det i komiteens møte i går kveld vedtatt at forbundstinget må utsettes.

Første kurshelg, som skal gjennomføres digitalt, flyttes fra helgen 25.-27. desember til 6.-8. januar (opprinnelig dato for kurshelg 2). Dato for andre kurshelg, som gjennomføres på en bestemt lokasjon, kommer så snart det er avklart med kurslærere.

Vi beklager at avlysningen av første kurshelg kommer så tett på.
Om kurset kan gjennomføres avhenger som tidligere av at vi har et tilstrekkelig antall påmeldte.

Foreldrewebinar 28. november!

Sunn Idrett, Skadefri og Tom Henning Øvrebø inviterer foreldre med bar og unge i idretten til foreldrewebinar.

Webinaret stremes live fra kl. 19:00 28. november, så hold av datoen!

Mer informasjon publiseres hos Sunnidrett.no
Foreldrewebinar Sunn idrett 2022

En stjerne ble hedret

Under den tradisjonelle paraturnfesten ble en stjerne av en gymnast, og senere en trener hedret. Katelyn Garbin ble overrasket med NGTFs fortjeneste-medalje i sølv som ble overrakt av president Torgeir R. Pedersen!

Gratulerer så mye, Katelyn!

Les mer
En stjerne ble hedret

Påminnelse om politiattestordningen

Husk at alle med oppgaver i idretten som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming, skal fremvise en gyldig politiattest!

NIF har publisert oppdatert informasjon om politiattestordningen i norsk idrett. Hvis du lurer på om du må levere politiattest? Eller kanskje du ikke vet hvordan du kan skaffe din politiattest? Dette og mye annet viktig og nyttig finner du svar på her
facebook instagram linkedin youtube website email 
MailPoet