Rytmisk gymnastikk

Terminliste 2023 er klar

Tildeling av samtlige konkurranser med unntak av junior NM ble informert om i infoskriv nummer 9 i august. I den forbindelse ble junior NM utlyst på nytt.

Tildeling for junior NM er nå klar og arrangementet gikk til Bergens TF.

Konkurransene vil fremkomme i kalenderfunksjonen på nettsiden til gym og turn i løpet av høsten. Terminlisten som dokument ligger nå tilgjengelig under bestemmelser for rytmisk gymnastikk.

Husk skjema for samtykke av dopingkontroll!

Minner om at utøvere som er definert i toppidrettsutøverlisten som er under 18 år må levere samtykke for dopingkontroll innen 1. oktober.
Samtykket skal sendes til Antidoping Norge (samtykke@antidoping.no) og til marianne.halberg@gymogturn.no.

Dette gjelder følgende utøvere:
A) utøvere som er på seniorlandslag i TM, TK og RG som er under 18 år.
B) utøvere som har gyldig FIG lisens og som skal delta i konkurranser på FIGs nettside som er under 18 år.

Mer informasjon finnes her: Samtykke | Antidoping Norge

Har du husket å melde på til trenerkurs?

Rett før sommeren sendte vi ut informasjon om kurshøsten i infoskriv nummer 7.
Vi minner om at det er mange trenere i RG som ikke har startet på trenerløypen enda og at det fortsatt er mulig å melde seg på til trenerkurs!
Sjekk ut hvilke kurs som arrangeres i kalenderen.

Visste du for eksempel at hvis du har tatt en utdannelse som tilsvarer trener 1 kan du få utdannelsen godkjent som trener 1 kompetanse og starte rett på trener 2? Dette kan for eksempel være idrettsutdannelse på høyskole eller idrettslinje fra VGS.
Hvis dette er deg må du sende dine dokumenter og vitnemål på norsk eller engelsk til kompetanse@gymogturn.no for vurdering og eventuelt tildeling av hele trener 1 kompetansen eller deler av kurset.

Innmelding av dommerønsker til 2023

Det er på tide å melde inn kontaktopplysninger og dommerønsker for sesongen 2023. Dette angår samtlige dommere inneværende syklus med følgende kategori:
- Internasjonale dommere
- Forbundsdommere kat. 1
- Forbundsdommere kat. 2
- Forbundsdommere kat. 3
- Forbundsdommer nasjonale klasser

Dommere med de nevnte kategoriene over skal ha fått tilsendt en e-post fra marianne.halberg@gymogturn.no med ytterligere informasjon og link til skjema 27. september. Dersom du tilhører en av dommerkategoriene over og ikke har mottatt denne e-posten, bes du sende en henvendelse til forbundskontoret til marianne.halberg@gymogturn.no.
facebook instagram youtube website email 
MailPoet