Rogaland

Gjennomgang og informasjon om

Kretsturnstevnet for voksne 2023!

Hoveddelen av fellesprogram/oppvisningsprogram til KTS Nærbø 2023 er ferdig.
I år blir dette formidlet på facebook og koster som andre år 250 kroner. Vi har laget egen privat facebookgruppe, og treneren som skal ha programmet blir invitert i denne gruppen.

De foreningene som er interessert, betaler til Synnøve Obrestad Skrettingland på vipps, tlf. 924 08 122, med opplysning om hvem som er trener som skal ha tilgang til facebookgruppen.

Vi tror at dette kan fungere, og at spørsmål om oppvisningsprogrammet kan legges i denne gruppen og at da alle får samme svar.

Vi har satt opp tid for gjennomgåelse søndag 16. oktober kl. 16.00 på Motland skule.

Bedre klubb - et spennende og nyttig verktøy for klubbene!

Kjenner du til "Bedre klubb", et utviklingsverktøy for idrettslag? Målet med Bedre klubb er at styrer i idrettslag enkelt skal få oversikt over noen grunnleggende forhold de har ansvar for. Gjennom en spørreundersøkelse som verktøy, skal klubbene/gruppene få bistand til å drive og utvikle idrettslaget sitt på en enklere måte. Verktøyet er gratis, og vi trekker ut en flott premie blant klubber som deltar!

Les mer
Bedre klubb - et spennende og nyttig verktøy for klubbene!

Drammens Turnforening Challenge

Drammens Turnforening inviterer til konkurranse i Troppsgymnastikk28.-30. oktober i ROS Arena, Spikkestad. Drammens Turnforening Challenge (DTC) er en konkurranse for alle, topp som bredde, for små og store! Årets konkurranse har dessuten status som Nasjonal konkurranse for 6-10-åringer.

Les mer
Drammens Turnforening Challenge

Nye retningslinjer for streaming og
publisering av bilder/film

Strømming og bilder av barne- og ungdomsidretten har blitt mer og mer vanlig, og derfor har idrettsforbundet laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, utøvere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag.

Vi har samlet den viktigste informasjonen på én side. Norges Gymnastikk- og Turnforbund vil at alle barn skal ha det trygt på trening, og ber alle idrettslag om oppdatere seg på de nye retningslinjene. Trygge voksen gir trygge barn.
MicrosoftTeams-image-2

Parkour Introkurs 22.-23.oktober i Bergen

NGTF inviterer alle trenere som ønsker å få mer kunnskap i parkour til introkurset.

Når: 22.-23. oktober 2022

Hvor: Bergen, Åsane Arena

Påmelding: 01. oktober.
Parkour Introkurs

Inspirasjonsworkshop i koreografi

Meld deg på workshop om oppbygging av koreografi og få inspirasjonssekvenser med spesielt fokus på formasjoner og forflytninger!

Når: 29.-30. oktober 2022

Sted: Oslo

Påmeldingsfrist: 1.
Inspirasjonsworkshop i koreografi
facebook instagram youtube website email 
MailPoet