Innlandet

Bedre klubb - et spennende og nyttig verktøy for klubbene!

Kjenner du til "Bedre klubb", et utviklingsverktøy for idrettslag? Målet med Bedre klubb er at styrer i idrettslag enkelt skal få oversikt over noen grunnleggende forhold de har ansvar for. Gjennom en spørreundersøkelse som verktøy, skal klubbene/gruppene få bistand til å drive og utvikle idrettslaget sitt på en enklere måte. Verktøyet er gratis, og vi trekker ut en flott premie blant klubber som deltar!

Les mer
Bedre klubb - et spennende og nyttig verktøy for klubbene!

Drammens Turnforening Challenge

Drammens Turnforening inviterer til konkurranse i Troppsgymnastikk28.-30. oktober i ROS Arena, Spikkestad. Drammens Turnforening Challenge (DTC) er en konkurranse for alle, topp som bredde, for små og store! Årets konkurranse har dessuten status som Nasjonal konkurranse for 6-10-åringer.

Les mer
Drammens Turnforening Challenge

Parkour Introkurs 22.-23.oktober i Bergen

NGTF inviterer alle trenere som ønsker å få mer kunnskap i parkour til introkurset.

Når: 22.-23. oktober 2022

Hvor: Bergen, Åsane Arena

Påmelding: 01. oktober.
Parkour Introkurs

Inspirasjonsworkshop i koreografi

Meld deg på etworkshop om oppbygging av koreografi og få inspirasjonssekvenser med spesielt fokus på formasjoner og forflytninger!

Når: 29.-30. oktober 2022

Sted: Oslo

Påmeldingsfrist: 1. oktober
Inspirasjonsworkshop i koreografi

Nye retningslinjer for streaming og
publisering av bilder/film

Strømming og bilder av barne- og ungdomsidretten har blitt mer og mer vanlig, og derfor har idrettsforbundet laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, utøvere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag.

Vi har samlet den viktigste informasjonen på én side. Norges Gymnastikk- og Turnforbund vil at alle barn skal ha det trygt på trening, og ber alle idrettslag om oppdatere seg på de nye retningslinjene. Trygge voksen gir trygge barn.
MicrosoftTeams-image-2
facebook instagram youtube website email 
MailPoet