Troppsgymnastikk

Klar for EM i TeamGym

EM 1
Vi deltar med seks tropper i europamesterskapet som arrangeres 14.-17. september i Luxembourg . Førstkommende helg er det siste samling for både junior- og seniortroppene i Haslehallen. Så er det avreise til EM direkte på mandag !
Troppene har jobbet hardt og målrettet mot mesterskapet, og landslagssjef Henning Ottersen har tro på gode resultater for Norge: «Vi er superklare for endelig å delta i EM igjen! Sist gang var i 2018 og det føles ut som en evighet siden. Utøvere, trener og støtteapparat har vært helt fantastiske i denne veldig intensive oppkjøringen som startet i uke 30. Vi gleder oss veldig og håper å levere på øverste hylle. Dette blir spennende!»
Onsdag 14. september er det kvalifisering for juniorene og torsdag 15. september for seniorene.
Informasjoner om streaming og sosiale medier finner du på arrangørens nettside

Vi ønsker alle lykke til med de siste forberedelsene og selve mesterskapet!

Invitasjon til kvalikkonkurranse og NM nasjonale klasser kvinner junior

Ledig stilling
SK STAGs Turngruppe, i samarbeid med NGTF, inviterer til kvalifiseringskonkurranse og NM nasjonale klasser kvinner junior 5-6. november. 2022 i Stavern.
Påmeldingsfrist: Innen søndag 2. oktober 2022
Her kan du følge en link til STAGs nettside hvor du kan laste ned invitasjonen.
Her finner du påmeldingsskjema.

Søk på midler til lokal/regional treningssamling troppsgymnastikk

Teknisk komite troppsgymnastikk ønsker blant annet å bidra til å videreutvikle lagenes troppsgymnastikkaktivitet ved at trenere fra vår trenerpool er med på å gjennomføre lokale og regionale treningssamlinger. Disse trenerne skal bidra med faglig kompetanse, både teoretisk og praktisk, overfor gymnaster og trenere. Vi ønsker samtidig at disse treningssamlingene skal bidra til at trenerne i laget blir motivert til å videreutvikle sin trenerkompetanse ved å begynne og/eller fortsette på sin trenerutdanning.
Vi tildeler, etter søknad, subsidiering av utgifter til treningssamlinger ved besøk av inntil tre trenere fra vår trenerpool. NB! Vi subsidierer kun utgifter til trenere som med i vår trenerpool og som er godkjent til å være trenere ved slike treningssamlinger. Vi dekker inntil kr. 15.000,- ved hver treningssamling. Arrangerende lag/krets som søker må på forhånd inngå en foreløpig avtale med de aktuelle trenerne fra trenerpoolen. Dette for å sikre at de kan på den aktuelle datoen for samlingen. Søknader hvor dette ikke er avklart vil ikke bli behandlet.
Her finner du link for å laste ned dokumenter
facebook instagram youtube website email 
MailPoet