Nyhetsbrev mal overskrift11

Forbundstinget 2024 - beslutninger

Forbundstinget 2024 ble avholdt i Fredrikstad 3.-5. mai. I denne saken får du en kort oppsummering av de viktigste sakene og vedtakene.

Les om beslutningene her.
Forbundstinget 2024 – beslutninger

Heder og ære under forbundstinget 2024

Under tingmiddagen lørdag 4. mai ble det delt ut heder og ære til personer som er viktige, og har gjort en strålende jobb, for norsk gymnastikk og turn.

Les hele saken her.
Heder og ære under forbundstinget 2024

Parasamling

15.-16. juni inviterer NGTF alle som er nysgjerrige på paraturn til en treningssamling/trenerkurs i Oslo, Leirskallen turnhall på Nordstrand. Vi sikter på å utvide paratilbudet i Norge gjennom erfaringsutveksling og kompetanseheving, så om du er nysgjerrig på paraturn, eller søker tips og triks til treningsoppsett, planlegging og trenerrollen, bør du ta turen hit!

Les mer om arrangementet her!

World Gym for Life Challenge 2025 Lisboa

World Gym for Life Challenge arrangeres i Lisboa, Portugal 22.-26. juli 2025. Her finner du informasjon om arrangementet, blant annet om priser og bulletins fra arrangør.

Provisional registrering er åpen, fristen er 1. juli 2024. Meld dere på her!
World Gym for Life Challenge 2025 Lisboa

Webinar om barneidrett

Onsdag 19. juni, kl. 19-20:30, inviterer NGTF alle styreledere, trenere og barneidrettsansvarlige til et webinar om barneidrett. Lurer du på hvordan man kan bli best i gym og turn ved å følge barneidrettsbestemmelser? Da må du få med deg dette webinaret! Hold av dato, mer informasjon kommer.

Breddehelg 2024

Norges Gymnastikk- og Turnforbund, med breddekomiteen og breddeavdelingen i spissen, inviterer breddeutvalg og breddeansvarlige i kretsene til breddehelg.

Dato: 14.-15. september 2024
Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm
Trykk her for mer informasjon!
Breddehelg

Landsturnstevnet 2025

Neste Landsturnstevnet arrangeres 2.-6. juli 2025 i Nærbø, på Jæren i Rogaland. Teknisk arrangører til LT-25 vil være Nærbø Turnforening og Ålgård Turnforening. Hold av dato - mer informasjon kommer snart! Følg med på NGTFs terminliste.

Norsk deltakelse i FIG Parkour World Cup - Montpellier

8. til 12. mai ble det arrangert FIG Parkour World Cup i Montpellier, Frankrike. For første gang noensinne sendte NGTF en norsk utøver for å delta i de to grenene "Speed" og "Freestyle".

Parkour i Norge opplever stadig vekst og tiltrekker seg flere ungdommer rundt omkring i landet. Gjennom deltakelse i WC tar vi med oss verdifull erfaring tilbake til Norge, som vil bidra til ytterligere utvikling av parkour-miljøet her i landet.

Les hele saken her!
Et stort steg for Parkour - FIG World Cup 2024

Registrere arrangement

Skal din klubb være arrangør i 2024? Alle arrangementer som skal publiseres i terminlisten på www.gymogturn.no skal nå registreres gjennom hjemmesiden.

Hvilke arrangement kan registreres i terminlisten til NGTF?
-Alle nasjonale arrangement i regi av NGTF, krets eller klubb.
-Alle arrangementer i krets eller regionalt.
-Alle arrangementer hos klubb hvor flere klubber er invitert.

Sjekk ut terminlisten!

Ta en titt i terminlisten til din krets - og hold av datoer i kalenderen.
facebook instagram linkedin youtube website email