Nyhetsbrev mal Gymnastikkhjul

Vil din klubb arrangere NM?

Vi søker arrangør til NM gymnastikkhjul 2024. Er din klubb interessert? Søknadsfristen gikk ut 18.02, men siden ingen har søkt tar vi fremdeles i mot søknader! Hvilke krav som stilles til arrangør, samt informasjon om hvordan man søker finner du her.

Les mer.

Nytt stigereglement i 2024

I 2023 ble det arbeidet med å lage en ny rekrutteringsstige i gymnastikkhjul for rekrutter og junior i nasjonal klasse. Den nye rekrutteringsstigen ble tatt i bruk 01.01.24, noe som i praksis betyr fra og med Granspretten som ble arrangert i slutten av januar. Det nye stigereglementet finner du her!
Les mer.

Internasjonale dommerkurs i 2024

Vi har fått informasjon fra det internasjonale gymnastikkhjulforbundet (IRV) at følgende dommerkurs skal arrangeres i 2024:
  • Multiplier course.
  • Refresher course.
  • internasjonal eksamen.
Hvis du syntes noen av kursene hørtes interessante ut anbefaler vi deg å holde deg oppdatert på IRV sine sider med informasjon om kommende aktiviteter.

Les mer.

Ny periode for konkurranselisens!

Ny periode for konkurranselisens gjelder fra 1. januar 2024. Lisensen er obligatorisk fra og med det året gymnasten fyller 9 år og eldre og gjelder alle som skal konkurrere i våre konkurranser. Husk at dette er en forsikring som også gjelder under trening.
Les mer.

Er du ny trener? Husk trenerlisens!

Perioden for trenerlisens går fra 1. september til august påfølgende år.
Alle trenere, fra og med det året man fyller 13 år, som mottar lønn eller godtgjørelse fra en eller flere klubber tilknyttet NGTF, skal innløse trenerlisens.

Les mer.

Er du dommer? Ta dommerattesten

Vi minner om at norsk idrett lanserte "Dommerattesten" 7. juni i 2023. Om du er dommer og ikke har tatt denne har du en ting å gjøre - Ta dommerattesten!

Les mer.

Husk at trenerattesten er obligatorisk

Barn og unge skal oppleve idrettsglede i et trygt miljø. Trenerattesten gir deg et godt utgangspunkt for å lykkes som trener, slik at utøverne møter et mer helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener, idrett eller klubb.

Les mer.

Forbundstinget 2024 - årets viktigste møteplass!

Innkallingen til årets forbundsting er publisert. Årets forbundsting arrangeres av Fredrikstad Turnforening på Scandic City Fredrikstad. Påmeldingsfristen er 3. april 2024.

Les mer.

Frivillig under EUROGYM 2024?

Bli med som frivillig du også!
NGTF leter etter entusiastiske og dedikerte frivillige som vil være med å gjøre EUROGYM 2024 til et vellykket arrangement. Dette er virkelig en opplevelse du ikke kan gå glipp av!

Les mer
facebook instagram linkedin youtube website email