Mailpoet info IGTK

Trenerkurs i Innlandet høsten 2020

Det har blitt satt opp ulike trenerkurs i Innlandet i høst. Noen kurs har fortsatt ledige plasser, men husk, det er førstemann til mølla. Vi krysser fingrene for at alle kurs kan gjennomføres som planlagt. Selv om kurset er fullt, så sett deg gjerne på venteliste. Her følger en oversikt over alle trenerkursene som er satt opp i Innlandet Gymnastikk- og Turnkrets i høst.

Medtrenerkurs, Alvdal

26. september
Innlandet Gymnastikk- og Turnkrets i samarbeid med Alvdal IL Turn arrangerer medtrenerkurs i gymnastikk og turn. Påmeldingsfrist 11. september.

Les mer

Medtrenerkurs, Elverum

4. oktober
Innlandet Gymnastikk- og Turnkrets i samarbeid med Elverum Turn arrangerer medtrenerkurs i gymnastikk og turn. Påmeldingsfrist 18. september.

Les mer

Trener 1, Vardal/ Gjøvik

16.-18. oktober og 6.-8. november
Innlandet Gymnastikk- og Turnkrets arrangerer Trener 1 i gymnastikk og turn. Man må delta på begge helger for å få kurset godkjent. Påmeldingsfrist 25. september.

Les mer

Medtrenerkurs og gymlekkurs, Gran

24. oktober
Innlandet Gymnastikk- og Turnkrets arrangerer medtrenerkurs og gymlekkurs i samarbeid med Gran IL Turn. Kursene skulle egentlig vært arrangert i tilknytning til den årlige kurshelgen, men av smittevernhensyn vil kurshelgen i år kun bestå av disse to kursene, og arrangementet vil kun foregå over én dag. Påmeldingsfrist 2. oktober.

Medtrenerkurs kl. 10.00-15.00

Gymlekkurs kl. 15.30-18.30

Les mer
Dråpe rød med tekst
facebook instagram youtube website email 
MailPoet