Nyhetsbrev mal RG med ikon

Åpne treningssamlinger 2024

Før jul ble det lyst ut mulighet for å søke om å arrangere åpen treningssamling i 2024. Søknadsfristen var som normalt 20. januar, og komiteen har i etterkant behandlet alle innkomne søknader.

Følgende samlinger er tildelt:
Åpen treningssamling nr. 1: 08.-09.06.2024, Asker (link til arrangement)
Åpen treningssamling nr. 2: 21.-23.06.2024, Tromsø (link til arrangement)
Åpen treningssamling nr. 3: 19.-20.10.2024, Haugesund (link til arrangement)

Mer informasjon om samlingene og muligheter for påmelding kommer med invitasjonene senere i år i kalenderen.

Nasjonale arrangement for minirekrutter 2024

Hvert år kan det arrangeres inntil to nasjonale arrangementer for minirekrutter i Norge i den enkelte gren. Disse arrangementene tildeles av de tekniske komiteene etter søknad fra klubber som ønsker å arrangere. Søknads- og behandlingsprosessen er nå ferdig.
Bilde minirekrutter
Følgende arrangementer er tildelt:
Hammer Turn - mer informasjon kommer
Asker TF - Glade RG-dager, 3.-5. mai 2024

Vi minner om at hver gymnast kan kun delta i ett av de to arrangementene per år, og at gymnastene som tilhører hver arrangørklubb skal delta i det arrangementet som sin klubb arrangerer.

Ny periode for konkurranselisens!

Ny periode for konkurranselisens!

Ny periode for konkurranselisens gjelder fra 1. januar 2024. Lisensen er obligatorisk fra og med det året gymnasten fyller 9 år og eldre og gjelder alle som skal konkurrere i våre konkurranser. Husk at dette er en forsikring som også gjelder under trening.

Les mer

Er du ny trener? Husk trenerlisens!

Perioden for trenerlisens går fra 1. september til august påfølgende år.
Alle trenere, fra og med det året man fyller 13 år, som mottar lønn eller godtgjørelse fra en eller flere klubber tilknyttet NGTF, skal innløse trenerlisens.

Les mer
Ny periode for trenerlisens!

Er du dommer? Ta dommerattesten!

Vi minner om at norsk idrett lanserte "Dommerattesten" 7. juni i 2023. Om du er dommer og ikke har tatt denne har du en ting å gjøre - Ta dommerattesten!

Les mer
Dommerattest!

Husk at trenerattesten er obligatorisk!

Ta Trenerattesten nå!
Barn og unge skal oppleve idrettsglede i et trygt miljø. Trenerattesten gir deg et godt utgangspunkt for å lykkes som trener, slik at utøverne møter et mer helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener, idrett eller klubb.

Les mer

Save the date!

Komiteen planlegger årets trener- og dommerseminar, inkludert fellesmøte.
Seminaret planlegges 19.-20. oktober med fellesmøte 18. oktober.

Vi oppfordrer trenere, dommere og andre aktuelle i klubb til å holde av helgen allerede nå! Mer informasjon kommer i invitasjonene før sommeren.
RG dråpe fellesmøte 2024
RG dråpe trener og dommerseminar 2024

Forbundstinget 2024 - årets viktigste møteplass!

Bli med på forbundstinget 2024 - årets viktigste møteplass!
Innkallingen til årets forbundsting er publisert. Årets forbundsting arrangeres av Fredrikstad Turnforening på Scandic City Fredrikstad. Påmeldingsfristen er 3. april 2024.

Les mer

Frivillig under EUROGYM 2024?

Bli med som frivillig du også!
NGTF leter etter entusiastiske og dedikerte frivillige som vil være med å gjøre EUROGYM 2024 til et vellykket arrangement. Dette er virkelig en opplevelse du ikke kan gå glipp av!

Les mer
Frivillig under EUROGYM 2024?

Tagg gymogturn!

Utdatert
Husk å tagge @gymogturn på sosiale medier!
Det er viktig å være synlige i og utenfor turnmiljøet med alt det fine som foregår på idrettsarenaen. Klubber og medlemmer oppfordres til å tagge gymogturn i bilder og klipp som kan deles i NGTFs sosiale medier kanaler. Dette kan være alt fra toppidrett til breddeidrett, stolte øyeblikk og morsomme hendelser.

Men du, husk at det må foreligge aktivt samtykke fra alle som er i bildet/videoen før bilde/video tas og før det deles videre til andre, publiseres og tagges.

Hjelp oss å spre ordet og tagg i vei!
facebook instagram linkedin youtube website email