Nyhetsbrev mal Turn Menn

Spørreundersøkelse LUM

Turn menn inviterer klubber, trenere, dommere, gymnaster og andre som benytter LUM til å svare på en spørreundersøkelse. Les mer
Evaluering av LUM

Antidopingarbeid

NGTF tar antidopingarbeidet på alvor og setter krav til at gymnaster, trenere, ledere og medisinsk støtteapparat som er involvert med landslaget vårt holder seg oppdatert.

Vi oppfordrer både gymnaster, foresatte, trenere og ledere til å ta Ren Utøver og alle klubber til å ta Rent Idrettslag. Rent Idrettslag er også et krav til alle våre arrangørklubber.


Master_AntiDoping_blue_RGB

Arrangør av nasjonale konkurranser 2024

Datoer for alle våre nasjonale konkurranser for 2024 finner du i vår kalender på NGTF si hjemmeside. Vi har tildelt konkurransene til aktuelle arrangører og venter på de siste bekreftelsene før vi går ut med neste års arrangører. Vi kommer til å oppdatere alle konkurransene i kalenderen med arrangører så snart dette er klart og publisere dette i våre kanaler. Følge med!

NB! Vær ekstra oppmerksom på Ifact norges cup 2 i turn menn. Vi kan avsløre at den bli i Bergen og arrangeres av Bergens TF. Den vil være på samme helg som festspillene og derfor oppfordrer vi alle til å bestille reise tidlig når invitasjonen blir klar. Bergens TF jobber med å få ut invitasjonen tidlig så følg med!
facebook instagram linkedin youtube website email