Nyhetsbrev mal RG med ikon

Utøver- og trenerstipend 2023

Forbundsstyret har som tidligere år besluttet at det skal deles ut stipender fra NGTFs utøver- og trenerfond for regnskapsåret 2023. De elektroniske søknadskjemaene er nå åpnet med søknadsfrist søndag 3. desember 2023.

Les mer
Utøver- og trenerstipend 2023

Uttakskriterier
nordisk mesterskap 2024

Uttakskriterier til nordisk mesterskap i 2024 er nå tilgjengelig på nettsiden under landslagsinformasjon. Kriteriene er også publisert i arrangementet i kalenderen her

Mesterskapet arrangeres i Finland helgen 8.-10. mars.

Uttakskriterier europamesterskapet 2024

Uttakskriterier til EM i Budapest i Ungarn det kommende året er nå tilgjengelig på nettsiden under landslagsinformasjon. Kriteriene er også publisert i arrangementet i kalenderen her

Mesterskapet er for senior lag, junior lag og senior tropp.

Paraturnfest og enorm idrettsglede i Elverum

Paraturnfest og enorm idrettsglede i Elverum
I helgen ble det arrangert nasjonal paraturnkonkurranse for 6. gang i Elverum, denne gangen i ny drakt: ParaGym Challenge! President, Torgeir Røinås Pedersen, ønsket alle velkommen og åpnet konkurransen i Terningen Arena, som for første gang arrangerer ParaGym Challenge. Hallen var fylt med over 30 glade og spente parautøvere …

Les mer

Kickstartet arbeidet mot 2024

Årets kick-off for de nye landslagene ble avholdt 29. oktober på Storo i Oslo. Samtlige gymnaster som har fått tilbudt plass på landslagene og utviklingsgruppen i rytmisk gymnastikk, var til stede - og med stort engasjement fikk de oppleve viktige og spennende temaer på agendaen.

Les mer
Kickstartet arbeidet mot 2024

Avlysning!

Årets trener- og dommerseminar og fellesmøtet som skulle arrangeres samtidig helgen 2.-3. desember er dessverre avlyst av hensyn til at det var for få påmeldte, sykemelding blant foredragsholder og ingen innmeldte direkte diskusjonssaker til fellesmøte.

I sum utgjør dette at seminaret dessverre ikke er gjennomførbart i henhold til økonomien og at vi i tillegg ikke kan tilby den ønskede kvaliteten på seminaret for deltakere når programmet komprimeres så mye pga. forfall og så få saker. Det har også kommet en del innspill på at datoen passer dårlig av hensyn til aktiviteter i klubber, som juleshow og lignende.

Komiteen er veldig tydelige på viktigheten av slike samlingsplasser og påpeker at de jobber for å få gjennomført seminaret i 2024 på et tidligere tidspunkt av høsten.
facebook instagram linkedin youtube website email