Nyhetsbrev mal RG med ikon

Endelig er trener- og dommerseminaret tilbake!

RG trener- og dommerseminar 2023
Invitasjonen til årets trener- og dommerseminar er nå ute! Vi har flere fagpersoner som er klare til å lede oss gjennom en spennende helg med dagsaktuelle og viktige temaer på agendaen. I tillegg arrangeres det fellesmøte med temaer som opptar ...
Les mer

Velkommen til fellesmøte!

Teknisk komité rytmisk gymnastikk inviterer RG-miljøet til årets andre fellesmøte 2. desember på Idrettens hus. Møtet arrangeres som en del av årets trener- og dommerseminar.
For mer informasjon og link til påmelding, se ...
Les mer
RG fellesmøte 2023

Nordic duo/trio rules - oppdatert!

Reglementet for duo/trio i Norden er oppdatert for 2024-mesterskapet og ligger tilgjengelig under Reglement - Internasjonale reglementnettsiden

Nordic technical regulations - oppdatert!

Det nordiske tekniske reglementet er oppdatert av Finland i henhold til den nordiske avtalen, gjeldende for 2024 mesterskapet.
Dokumentet ligger tilgjengelig under Bestemmelser - Bestemmelser rytmisk gymnastikk nettsiden

Nye landslag for 2024

Landslagssjefen har nå tatt ut de siste gymnastene i det offisielle uttaket av landslagene og utviklingsgruppen til kommende sesong. De som har blitt tilbudt plass og som takker ja til denne trer inn i rollen fra og med 1. januar 2024.

Før den tid skal de som har fått tilbud få mulighet til å sette seg godt inn i blant annet landslagsmodellen og kontrakter som nå er under revidering. Noen av temaene skal opp allerede på den første samlingen, nemlig kick-off den 29. oktober.

Oversikt over landslagene oppdateres på nettsiden når kontraktsignering er ferdig.
facebook instagram linkedin youtube website email