Nyhetsbrev mal Turn Kvinner
kongepokalvinnere-1 (2)

Gratulerer til årets

NM-vinnere!

hannah (2)
Vi gratulerer norgesmesterne for 2023, der Oslo TF-gymnastene Maria Tronrud vant kongepokalen, mens Hannah O. Ifeanyi ble norgesmester for juniorene.
En stor takk rettes også til arrangørene av årets norgesmesterskap, Oslo TF og Hokksund TF.

For neste års NM junior vil det fortsatt være 36 deltagere som får delta, og vi kommer tilbake til regler for kvalifisering.

Nytt uttak av landslag

Landslagssjefen har tatt ut nye juniorlandslag for perioden juli-desember 2023:
Senior:
Amalie N. Dalene (Nedre Glomma TF), Juliane A. Tøssebro (Laksevåg Turn- og IL)
Julie D. Erichsen (Laksevåg Turn- og IL)
Mari T. Kanter (Holmen TT)
Serina Kvæstad (Holmen TT)
Anna F. Vik (Oslo TF)
Mali T. Neurauter (Oslo TF)
Maria Tronrud (Oslo TF)
Marie N. Rønbeck (Oslo TF)
Olivia L. Bergem (Oslo TF)
Selma A. Halvorsen (Oslo TF)
Selma G. Karlsen (Oslo TF)
Junior:
Christine V. Kubon (Laksevåg Turn- og IL)
Kristine P. Hammerø (Aalesunds TF) Hannah O. Ifeanyi (Oslo TF)
Keisha A. Lockert (Oslo TF)
Tilde L. Stølen (Oslo TF).

Internasjonale resultater

Nordisk 2023 lag jenter
I mai gjorde juniorene storeslem under nordisk mesterskap i Finland, og anført av Christine V. Kubon (Laksevåg Turn- og IL) som tok gull i mangekamp, tok Kristine P. Hammerø og Hannah O. Ifeanyi sølv og bronse. I tillegg ble det gull i lagkonkurransen og flere medaljer i apparatfinalene.
I de tre World Cupene og to World Challenger Cupene vi har deltatt på hittil i år, kan vi telle tre bomfinaler, to frittståendefinaler, en skrankefinale og en hoppfinale.

Kommende arrangementer:

EYOF 23.-29 juli
To utøvere er tatt ut av Olympiatoppen for å reise til European Youth Olympic Festival i Slovenia: Hannah O. Ifeanyi (Oslo TF) og Christine V. Kubon (Laksevåg Turn og idrettsforening).

Nettverkssamling i Region Øst 26.-27. august
Det blir nettverkssamling i Region Øst for turn kvinner! arrangert hos Nedre Glomma Turnforening i Fredrikstad. Alle turn kvinner-utøvere i Region Øst født i 2010 eller tidligere inviteres til å delta på treningssamling. Målet med samlingen er å samle utøvere og trenere for å bygge relasjoner på tvers av klubber, og skal være sosial, lærende og inspirerende. Alle klubber i Innlandet Gymnastikk- og turnkrets og i Viken og Oslo Gymnastikk- og turnkrets er hjertelig velkommen. Det er ca 100 plasser ledig – og det er «førstemann til mølla» frem til plassene er fylt opp. Påmeldingsfrist 15. august.

Digitalt kretsdommerkurs (med forbehold om dato)
Etter ønske fra flere kretser, skal vi avholde digitalt kretsdommerkurs. Datoen er med forbehold, men håper det kan la seg gjennomføre 25.-27. august. Mer informasjon og påmelding vil komme senere, men årets sommerlektyre/pensum kan man allerede starte på nå, og det finnes her.

VM oktober 2023:
Maria Tronrud (Oslo TF) og Mari Kanter (Holmen TT) har begge kvalifisert seg for VM i Belgia i oktober. I tillegg er Julie D. Erichsen (Laksevåg Turn- og IL) kvalifisert i skranke og hopp og Marie N. Rønbeck (Oslo TF) i bom og frittstående.

Dommer- og trenerseminar januar 2024
Neste års dommer- og trenerseminar vil finne sted på Lillestrøm i januar 2024. Kom gjerne med innspill til tema.

Terminliste 2024 er klar!

Vi håper klubbene ønsker å arrangere nasjonale konkurranser, og terminliste med oversikt over de aktuelle konkurransene, samt søknadskriterier finnes her.

Bruk av glitter i håret under konkurranser

Det er tillatt med hårspray, men ikke glittergelé eller tilsvarende.

Dommerattest

Norges idrettsforbund i samarbeid med særforbund har laget et digitalt kurs som
tar utgangspunkt i idrettens barnerettigheter, og har som ambisjon å skape en felles grunnforståelse og forventningsavklaring på hva som kreves for å være dommer. Dommerattesten gjennomføres digitalt, og når du har fullført blir kompetansen synlig på din idretts-CV. Klikk her for gjennomføring https://gymogturn.no/2023/06/13/dommerattest/
Dommerattesten.turn
facebook instagram linkedin youtube website email 
MailPoet