Nyhetsbrev mal overskrift11

Ny periode for trenerlisens!

Ny periode for trenerlisens fra
01. september 2023.


Registreringen er åpen allerede fra i dag 11. august! Registrering/ bestilling av trenerlisens gjøres i sportsadmin. Alle trenere, fra og med det året man fyller 13 år, som er i et arbeidsforhold i en eller flere klubber tilknyttet NGTF, dvs. mottar lønn eller godtgjørelse, skal innløse trenerlisens. Les mer
Ny periode for trenerlisens!

Nominer din kandidat nå: Gymnastics Awards 2023

Send inn din nominasjon til årets Gymnastics Awards 2023!

Norges Gymnastikk- og turnforbund introduserer Gymnastics Awards 2023 i forbindelse med årets ALT-konferanse. Arrangementet skal hedre de som har gjort en ekstraordinær innsats for idretten vår i årene som har gått. Dette er gym og turns svar på idrettsgallaen!

Les mer
Nominer din kandidat nå: Gymnastics Awards 2023

Påmeldingen til ALT-konferansen 2023 og
daglig leder-samling 2023 er åpen!

Velkommen til ALT-konferansen 2023! ALT-konferansen (Anlegg – Leder – Trener) samlet 150 deltakere i Bergen i 2022, i år håper vi på å samle enda flere på Thon Hotel Oslofjord, Sandvika, 3.-5. november 2023! Konferansen er aktuell for flere målgrupper; Trenere, ledere og alle som jobber for å realisere nye basishaller. Vi har flere foredragsholdere som skal snakke om spennende og viktig tema. Blant annet skal Jan Spurkeland holde foredrag om relasjonsledelse, og Else-Marthe Sørlie Lybekk skal snakke om teamarbeid. Vi får også besøk av Kristin Holte, verdensmester i functional fitness, som skal holde foredraget «The rocky road to the top». Det er masse mer og glede seg til!
Påmeldingsfrist: 30. september 2023.
Les mer
Påmeldingen til ALT-konferansen 2023 og daglig leder-samling 2023 er åpen!

Webinar Eurogym 2024

Vil du vite mer om European Gym for Life Challenge og Eurogym i Bodø i 2024? Bli med på webinar 05. september kl. 20:00-21:00

Webinar NTGF:
Kompetanse- og kursadministrasjon, forsikring og lisenser

Norges Gymnastikk- og Turnforbund inviterer til nytt webinar, og temaet vil denne gangen være "Kompetanse- og kursadministrasjon, forsikring og lisens". Webinaret er gratis og åpent for alle ansatte og/eller styremedlemmer i et idrettslag/klubb/gruppe tilknyttet NGTF.

Les mer
HLU7314-741-1400x620

Digitalt kurs for trenere i estetiske idretter

Sunn idrett inviterer til digital kurssamling for trenere i estetiske idretter søndag 3. september kl. 11.00-13.30: Kommunikasjon rundt mat, kropp og vekt.

Mange synes det kan være vanskelig å snakke om mat, kropp og vekt. Trenere spiller en viktig rolle i utøvernes liv, og hva de sier og gjør er derfor av stor betydning.
Kurset tar for seg følgende temaer: vekst og utvikling​, trener som rollemodell​, matglede og sunne idrettsmiljøer​ og bekymringssamtale​. Kurset legges opp som en workshop med innslag av caser som tilpasses estetiske idretter.

Kurset krever påmelding.
Meld deg på innen 28. august (post@sunnidrett.no)

Til orientering blir det til høsten også et fysisk kurs for utholdenhetsidretter. Dersom du mener det er ønskelig med flere grupper av idretter, ta kontakt.

Registrere arrangement

Skal din klubb være arrangør til høsten 2023 eller våren 2024? Alle arrangementer som skal publiseres i terminlisten på www.gymogturn.no skal nå registreres gjennom hjemmesiden.

Hvilke arrangement kan registreres i terminlisten til NGTF?
-Alle nasjonale arrangement i regi av NGTF, krets eller klubb.
-Alle arrangementer i krets eller regionalt.
-Alle arrangementer hos klubb hvor flere klubber er invitert.

Sjekk ut terminlisten!

Ta en titt i terminlisten til din krets - og hold av datoer i kalenderen.
Thumbnail flashmob
facebook instagram linkedin youtube website email