Nyhetsbrev mal RG med ikon

Konkurranseklasser 2024

Vi gjør oppmerksom på at konkurranseklasser for sesongen 2024, som ble presentert på fellesmøtet 10. juni, er tilgjengelig på nettsiden.
Det kan komme justeringer ved behov.

Dokumentet finnes under Bestemmelser - Bestemmelser rytmisk gymnastikknettsiden her

Terminliste 2024 - 3.gangs utlysning!

Som tidligere informert om manglet det arrangør til to av konkurransene kommende sesong etter første utlysning. Disse ble lyst ut på nytt i infoskriv 21. april med søknadsfrist innen 1. mai. Siden det fremdeles ikke har meldt seg søkere til disse to konkurransene, lyses de ut en tredje gang.
Utlysningen angår:

Ifact NC nasj.klasse nr. 2, 01.-03.03.2024 – Status: UTLYSES
Ifact NC nasj.klasse nr. 3, 19.-21.04.2024 – Status: UTLYSES

Vi gjør oppmerksom på at hvis vi ikke får søkere til nasjonale konkurranser, må konkurranser det angår dessverre avlyses. Avlysninger er naturlig nok ikke ønskelig og vi håper det nå dukker opp søkere.

Digitalt søknadsskjema skal benyttes. Skjemaet finnes nedover på denne nettsiden

Uttakstest for seniorgymnaster til landslag og utviklingsgruppe 2024!

Gymnaster som er første-års senior og eldre i 2024 skal ha sin uttakstest i løpet av helgen 22.-24. september (endelig dag avhenger av antall påmeldte).

Påmelding til uttakstesten for disse gymnastene er nå åpen og gjøres samlet fra klubb digitalt HER
Frist for påmelding: 10. august før kl. 23:59!
NB, se nøye på uttakskriterier før man foretar påmelding slik at man er sikker på at gymnaster som meldes på er innenfor kravene.

Seniorgymnaster f.2008 og tidligere: Del 3 og Del 4
Gymnastene skal kjøre ett selvvalgt senior program i del 4. Det vil gjøres en helhetlig vurderinger av vanskegrad, artisteri og utførelse – ikke karakterer etter internasjonalt reglement. I tillegg skal gymnastene gjennomføre del 3 kroppsvansker.

Tester ligger tilgjengelig på nettsiden under Nyttig informasjon for landslagene og i mappen RG landslag uttakskriterier. Der finnes også uttakskriterier.

Endring i uttakstest for første-års junior!

Det er en endring uttaksprosessen til nye landslag og utviklingsgrupper fra det som først ble informert om i infoskrivet i mars for den yngste aldersgruppen. Uttak av gymnaster som er første-års junior i 2024 skal ha test og uttak i 2024.

Informasjon og påmelding til test for denne aldersgruppen kommer på et senere tidspunkt. (Eldre årstrinn har testen sin i 2023 som tidligere informert om).

Ta dommerattesten!

NIF ruller nå ut dommerattesten og vi oppfordrer alle våre dommere til å sette av tid til å ta denne. Sjekk ut mer på NIF sine temasider om dommerattesten nedenfor.

Nå har DU muligheten til å påvirke gym og turns fremtid!

Del dine tanker og ideer med oss (innen 23. juni) og vær med i trekningen av en gratis overnatting for 2 på et valgfritt Thon hotell i Norge. Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF) er i gang med å revidere strategi- og handlingsplan for neste periode (2024-2028), og ønsker nå innspill fra alle våre medlemmer.
Les mer
Nå har DU muligheten til å påvirke gym og turns fremtid!
facebook instagram linkedin youtube website email 
MailPoet