MailPoet Innlandet

Innformasjon fra Innlandet Gymnastikk- og Turnkrets!

Nye oppdateringer rundt covid-19

Etter nye anbefalinger fra regjeringen og FHI har NGTF fått inn flere spørsmål relatert til høstens oppstart og trening. Vi har oppdatert koronavettreglene våre, og prøvd å presisere på siden vår om korona de endringene som har kommet, og ber dere holde dere oppdatert der.

Les mer
Nye oppdateringer rundt covid-19

Slik påvirker smittevern høstens kurs

Norges Gymnastikk- og Turnforbund mottar mange henvendelser med spørsmål rundt høstens trenerkurs.

Les mer
Slik påvirker smittevern høstens kurs
I kretsens kalender finner du siste oppdaterte informasjon om kurs som gjennomføres i kretsen i høst, hvilke konkurranser som er satt opp, og dato for kommende arrangement. Det er gjort endringer for høstens konkurranser for turn kvinner og turn menn. Dato for KM i troppsgymnastikk og gymnastikkhjul er på plass. Noen kurs er klare for påmelding, andre kommer snart. På grunn av dagens koronasituasjon, kan det bli endringer, så følg med!
Det gjennomføres kretsdommerkurs i troppsgymnastikk i Rogaland (Ålgård) helgen 4. - 6. september. I vår krets trenger vi alltid dommere, så selv om det er langt å reise til Rogaland for å ta kurs, er det en mulighet. Kretsen støtter deltakere økonomisk. Invitasjonen med link til påmelding finner du under.
facebook instagram youtube website email 
MailPoet