Skip to content
Nyhet

Tromsø Turnforening søker service- og administrasjonsmedarbeider

Vil du være med å følge opp og utvikle Tromsø Turnforening sine medlemssystemer? Vi leter etter noen som er kundeorientert, strukturert, hyggelig og pliktoppfyllende. Stillingen er en 30% stilling og passer utmerket for studenter under utdanning innenfor for eksempel markedsføring, økonomi og administrasjon eller andre relevante utdanninger.

For mer informasjon om stillingen sjekk ut vår utfyllende annonse på finn.no

Du vil være med på å gi gode kundeopplevelser for våre medlemmer og gjester. Innenfor dette vil du også følge opp og svare på kundehenvendelser, bevare god medlemsoppfølgning, registrere avvik og bidra til at ting flyter som det skal. Som ansatt hos Tromsø Turnforening vil det være mye selvstendig arbeid, men det vil også være tett samarbeide med de andre ansatte og frivillige i foreningen.

Det forventes at du deltar på arrangement og andre aktiviteter i regi av foreningen der det måtte være behov og det må påregnes noe helg- og kveldsarbeid i forbindelse med dette.

Kontaktperson: Ane Birgitte Berg
E-post: ane.berg@tromsoturn.no