Skip to content
Nyhet

Heder og ære under Forbundstinget 2022

Gjennom Forbundstinget 2022 ble det delt ut heder til personer som er viktige, og har gjort en strålende jobb, for norsk gym og turn.

Tom Thingvold, som er medlem i teknisk komité turn menn i NGTF, og president for teknisk komité turn menn i European Gymnastics, fikk fortjenstmedalje i gull.

Heidi Marie Taksdal, som er leder for breddekomiteen i NGTF og visepresident i Gymnastics for all i European Gymnastics, fikk fortjenstmedalje i gull.

Wenche Havnås har en rekke verv, som medlem av breddekomiteen i NGTF, leder for breddeutvalget i Vestfold og Telemark Gymnastikk- og Turnkrets, og ikke minst prosjektleder for Landsturnstevnet 2022, fikk også fortjenstmedalje i gull.

Anne Torill Nordli, leder for teknisk komité turn kvinner i NGTF og som har dømt i både OL, VM og EM i en årrekke, fikk fortjenstmedalje i sølv.

Brit Øiesvold sitter i hederskomiteen i NGTF, og ble nok litt satt ut da også hun fikk fortjenstmedalje i sølv.

Terje Selnes, som har vært i NGTFs styre i flere perioder, fikk også fortjenstmedalje i sølv.

To av NGTFs egne ansatte fikk også oppmerksomhet for sin innsats under Forbundstinget.

Etter nesten 20 år som generalsekretær i NGTF, har Øistein Leren nå varslet at han går av med pensjon høsten 2022. Han ble hedret for sin innsats med både fortjenstmedalje i sølv fra NGTF og fikk i tillegg NIFs Hederstegn.

En annen, Stig Nilssen, som både har vært president i NGTF og gjort en solid jobb med å utvikle kriteriene for basishall sammen med Kultur- og Likestillings Departementet, fikk også NIFs Hederstegn.