Skip to content
Nyhet

ATF søker trener Turn kvinner (WAG)

Asker Turnforening (ATF) er en av Norges eldste og største turnforeninger med rundt 1000 medlemmer, med aktivitet for jenter og gutter i alle aldere og nivåer. Klubben har konkurransepartier for turn kvinner og menn lokalisert i fullt utstyrte turnhaller på Holmen i Asker, ca. 20 min. fra Oslo sentrum.

Vi søker nå kvinnelig trener til konkurranseparti turn kvinner /WAG.

Fulltidsstilling er å foretrekke, men antall timer og dager kan tilpasses for den rette.

Tiltredelse 1. februar eller etter avtale.

Arbeidsoppgaver er i hovedsak et faglig ansvar for planlegging og gjennomføring av trening i konkurransegruppen TK i samarbeid med trenerteam. Samt ansvar for gymnaster og deres øvelser, bidra faglig og positivt til miljøet for gymnaster og trenere.

Kvalifikasjoner: Høy turnkompetanse. Gode egenskaper i sikring og mottak, gode pedagogiske og organisatoriske evner.

Lønn etter avtale.
Søknadsfrist: Omgående.
Kontakt: Alexander.Sunde@askerturn.no