Skip to content
Nyhet

Spennende stilling som avdelingsleder konkurranse

Vi søker en person som skal ha ansvaret for konkurranseavdelingen i Norges Gymnastikk- og Turnforbund, og lede og koordinere vårt arbeid med å utvikle en prestasjonskultur innen våre konkurranseaktiviteter.

Stillingen som avdelingsleder konkurranse lyses nå ut som fast stilling med søknadsfrist 02.12.2021. Stillingen inngår i forbundets ledergruppe. NGTF er nå i sluttføringen av en større omorganiseringsprosess og hvor den siste stillingen i ledergruppa nå lyses ut.

Søknadene vurderes fortløpende.

Fullstendig utlysningstekst finner du her.

Ytterligere informasjon kann du få ved å kontakte generalsekretær Mona Kristiansen, tlf 905 55 935.

Søknad med CV sendes gjennom utlysningen på finn.no, https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=239044351