Skip to content
Nyhet

Camilla er vår nye konsulent!

Vi er glade for å kunne informere om at Camilla Monsen Borgan i dag startet som ny konsulent turn kvinner (90%) og gymnastikkhjul (10%).

Camilla har blant annet Master i idrettsvitenskap med fordypning i kultur og samfunn ved NIH, årsstudium i Idrett, kultur og utviklingssamarbeid med praksis i Sør-Afrika/Cape Town og Ecuador/Galapagos ved NIH og University of Western Cape. I tillegg utvekslingsstudent med fordypning i Global Food Industry, Sociology and Gender og Social media and Virtual Communities, ved University of California Berkeley og Bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i Sports Management ved NIH. Utover det også rettsvitenskap 1 år ved Universitet i Oslo og Ex. Phil og Ex.fac ved Universitetet i Oslo. Hun behersker engelsk meget godt muntlig og skriftlig samt spansk og tysk muntlig.

Hun har jobberfaring blant annet som pedagogisk leder i Eventyrstua Barnehage, idrettspedagog i Lyngstua Barnehage og Ammerudenga Barnehage. Camilla er også kjent med frivilligheten via sitt engasjement som frivillig under U19-EM i fotball for kvinner i Oslo, under World Cup i Holmenkollen, under Ridderrennet på Beitostølen og som håndballtrener for aldersbestemte lag.

Camilla innehar i sin stilling en viktig rolle og vil være et sentralt bidrag i den videre utviklingen av både turn kvinner og gymnastikkhjul, samtidig som hun kommer til å bidra innenfor helheten i vår administrasjon.

Vi ser fram til å bli ytterligere kjent med Camilla, og ønsker henne hjertelig velkommen til oss!