Skip to content
Nyhet

Nøtterøy Turn søker hovedtrener for turn menn

For å styrke tilbudet og satsingen rundt turn menn ansetter Nøtterøy Turn (NT) en ny hovedtrener i 100% stilling.

Nøtterøy Turn har store ambisjoner for våre mannlige gymnaster og har fostret norgesmestere og høytytende idrettsutøvere tidligere. Nøtterøy Turn har for tiden gymnaster som opptrer i henhold til både nasjonale standarder og FIG-nivå. Vi har også utøvere på landslag.

Dette er en spennende mulighet til å jobbe tett med andre trenere og administrasjonen til klubben. Dette er en utfordrende rolle, og den ansatte vil kunne jobbe med å videreutvikle apparatturn for menn i klubben.

Se vedlagt for full utlysning.

Kontaktperson: Håkon Nilsen
E-post: dagligleder@notteroyturn.no

Kontaktperson: Linn-ThereseUgland Bekkevar
E-post: linnthep@hotmail.com