Skip to content
Nyhet

Landsturnstevnet 2021 er avlyst

I dag kom den kjipe beskjeden fra arrangøren av Landsturnstevnet at dette dessverre må avlyses i 2021.

hjemmesiden til Landsturnstevnet skriver de: «Vi hadde gledet oss til å arrangere Landsturnstevnet 2021 og gi alle våre turnvenner et lyspunkt å se frem til etter et langt og usikkert år.

Dessverre er forholdene i dagens situasjon ikke på vår side, og det er med tungt hjerte at vi må avlyse årets landsturnstevne. Det har ikke vært noe lett valg å ta, men med dagens status angående Covid-19 pandemien, ble usikkerheten om å kunne gjennomføre stevnet trygt og sikkert nok, avgjørende.

Vi vil i løpet av våren/sommeren se på muligheten for å arrangere Landsturnstevnet i 2022 – mer informasjon kommer.»

Alle som har jobbet med Landsturnstevnet har gjort en kjempebra jobb for å prøve å få alt til å gå opp, og NGTF ønsker å takke gruppa for godt arbeid! Nå håper vi, som arrangør, at vi klarer å finne en løsning for arrangementet ved en senere anledning.