Skip to content
Nyhet

Drammens Turnforening søker trener til turn kvinner

Drammens Turnforening har som hensikt å bidra til positiv utvikling av fysiske ferdigheter, og gjennom samarbeid og vennskap utbre interessen for vår idrett. Vi er Norges tredje eldste turnforening med både bredde- og konkurranse lag innen apparat og troppsturn med over 900 medlemmer i 2019.

Vi i Drammens Turnforening søker nå deltidstrener til vårt trenerteam på konkurransepartiene innen turn kvinner. Vi har en konkurranseavdeling bestående av tre partier; aspirant, rekrutt og junior.

Treningene skjer på ettermiddag/kveld i ukedagene med konkurranser i helgene, selv om det har vært få konkurranser under disse korona-tider. Vi ser for oss en mulighet for å kunne kombinere en 50 % trenerstilling med 50 % administrativt arbeid for riktig kandidat. Dette vil da innebære planlegging, administrativt arbeid og konkurranser/samlinger.

Vi ønsker å videreutvikle konkurranseavdelingen og komme tilbake i norgestoppen i turn kvinner igjen. Derfor trenger vi en trener som har god kunnskap innen apparatturn kvinner og som kan bidra til utvikling av gymnaster regionalt og potensielt internasjonalt sammen med vårt eksisterende trenerteam.

Vi er en forening som satser på samhold, kompetanseutvikling og vekst gjennom utfordringer, og håper du deler samme positive og proaktive verdier som oss.

Her finner du hele stillingsannonsen.

Kontaktperson: Kim Inge Nilsen
E-post: post@drammenturn.no

Kontaktperson:
E-post: