Skip to content
Nyhet

Ledig stilling som hovedtrener for konkurranseturn kvinner i Trøgstad Turnforening

Trøgstad Turnforening er en klubb som satser på både konkurranse- og breddeaktivitet for barn og ungdom, og utøverne trener i Turnlåven i Trøgstad.

Vi søker nå etter ny hovedtrener, med hovedvekt på vår konkurransegruppe for jenter. Dette er en flott og motivert gjeng med jenter i alderen 6-16 år, som i hovedsak trener på ettermiddag/kveld og i helger.

Trøgstad Turnforening kan vise til meget gode idrettsprestasjoner gjennom mange år. Foreningen har fostret både norgesmester og nordiske mestere gjennom tidene. Turnlåven, en privat turnhall i låven på Haugen gård, drives og driftes for foreningens egen regning og er et unikt prosjekt i norsk turnhistorie. Om låven er gammel, så holder alle apparater FIG-standard og er av helt ny dato.

Vi ser etter en trener med høy faglig kompetanse som kan utvikle, veilede og heve gymnastene våre til et høyt nivå. Du må være engasjert og kunne gi individuell veiledning. Vi ønsker en trener som kan opprettholde det gode sosiale miljøet i gruppen, og som kommuniserer godt med utøvere, foreldre og andre trenere.

Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Her er stillingsannonsen.

Kontaktperson: Hans Holther
E-post: hello@hansbjornholther.no

Kontaktperson:
E-post: