Skip to content
Nyhet

Aalesunds Turnforening søker trener til rytmisk gymnastikk

Aalesunds Turnforening søker trener til rytmisk gymnastikk

Aalesunds Turnforening
Aalesunds Turnforening tilbyr treninger innen gymnastikk og turn til barn og unge. Foreningen er fylkets eldste idrettsforening og har per dags dato rundt 500 aktive medlemmer. Foreningen har i hovedsak fokus på bredde og mangfold, men har tropper og gymnaster som ønsker å utvikle seg på et høyere nivå. Innen rytmisk gymnastikk har vi konkurransegymnaster fordelt på internasjonalt og nasjonalt nivå. Vi har i tillegg flere minirekrutter og RG-skole.

Beskrivelse av stilling
Vi ser etter deg som er genuint interessert i å trene utøvere for å oppnå sine potensialer og som har en driv i å motivere barn og unge til å nå sine mål. Som person er du positiv, initiativrik, og ønsker å arbeide og lykkes i team.Du er tilpasningsdyktig hvor du kan jobbe med alt fra grupper med barn på 6 år til senior individuelt, samt at du vil ha ansvar for egen gruppe – inkludert koregrafi av program.

Kvalifikasjoner
– Trenererfaring og trenerkurs i rytmisk gymnastikk
– Gode samarbeidsevner
– Kandidaten må kunne legge frem politiattest
– Må kunne arbeide selvstendig og i team
– Dommerkurs er ønskelig, men ikke nødvendig
– Må snakke norsk eller engelsk

Vi tilbyr en 50-100% stilling.
Arbeidet skjer i hovedsak på ettermiddag/kveldstid, samt prosjektarbeid og annet forefallende etter behov. Det må påregnes noe helgearbeid og reisevirksomhet knyttet til konkurranser og treningssamlinger.

Tiltredelse etter avtale.

Kontaktperson: Solveig Sperstad
E-post: info@aatf.no
Kontaktperson: Ulrikke Riise
E-post: ulrikke.riise@gmail.com