Skip to content
Nyhet

B&OI Turn søker trener turn kvinner/menn

Bodø er en fremadstormende liten storby på en halvøy i havgapet omgitt av vakker natur. Bodømarka og skjærgården med sine fantastiske omgivelser kan benyttes sommer som vinter. Bodø ble kåret til Årets Sentrum i 2018, og Årets mest attraktive by i 2016.

Mer informasjon om den flotte byen vår kan du lese her:
https://www.bodo.no/
https://visitbodo.com/hjem
https://bodosentrum.no/
https://www.visitnorway.no/reisemal/nord-norge/bodo/

B&OI Turn er en av Bodøs største og eldste idrettsforeninger. Vi har
omtrent 1000 medlemmer i alderen 2-80 år fordelt på turn menn/turn kvinner, rytmisk gymnastikk, troppsgymnastikk, cheer, gymlek 1 og 2, Idrettens Grunnstige 1, 2 og 3, samt hele fire voksentropper.

Sjekk gjerne ut klubben vår på Instagram: @boiturn.no eller Facebook: B&OI Turn

Vi trener i meget gode fasiliteter i den nye turnhallen som ble ferdigstilt
sommeren 2017. Hallen ligger ved Mørkvedlia Idrettspark, rett ved Nord
Universitet som er ca 10 minutter fra Bodø sentrum.

B&OI Turn søker nå fulltidstrener til turn menn og turn kvinner. Treningene avholdes i all hovedsak på ettermiddag, kveld og i helger. Noe tid må beregnes til administrative oppgaver og reiser/konkurranser.

Vi søker en trener som kan være med på å heve klubben og gymnastene våre til neste nivå sportslig. Og vi ønsker deg som bidrar positivt i miljøet blant utøvere og trenere. En motiverende trener med tidligere erfaring som trener.

Du bør ha høy turnfaglig kompetanse, gjerne med erfaring fra både turn kvinner og turn menn. Gode samarbeidsevner, samt gode pedagogiske og organisatoriske evner er et krav. I tillegg beherske norsk og/eller engelsk muntlig/skriftlig.

Vi tilbyr en spennende jobb med konkurransedyktige vilkår i en fantastisk by. Vi har gode treningsforhold i ett veletablert trenerteam og et meget inkluderende turnmiljø. Turn er faktisk nest største idretten i Bodø.

Vi håper å få deg med på laget.

Snarlig tiltredelse.

CV og søknad sendes:
B&OI Turn v/Styreleder Veronica Kåring (veronica@boiturn.no)
Evt. spørsmål kan henvendes til Veronica på mob: 95 72 78 91