Skip to content
Nyhet

Nordic Choice Hotels er hovedsamarbeidspartner

Nordic Choice Hotels er hovedsamarbeidspartner til Norges Gymnastikk- og Turnforbund.

– Vi vet at en god natts søvn kan være avgjørende for om det blir vinn eller forsvinn. Vi vet også at gulvet i selv den beste gymsalen i verden ikke kan konkurrere med en ordentlig seng. Et godt resultat krever allikevel mer enn bare god seng. Det handler også om mulighet til å hvile seg mellom slagene, få et tilpasset kosthold, ha gjennomganger som er nødvendig for at man skal kunne kaste seg ut i dagens konkurranse. Med hotell på over 100 destinasjoner i Norden finnes det nesten alltid et alternativ i nærheten av hallen. sier Nicoline Soteland i Nordic Choice Hotels, som legger til at Nordic Choice Hotels er stolt hovedsamarbeidspartner til Norges Gymnastikk- og Turnforbund.

– Vi er svært fornøyd med avtalen forbundet har inngått med Nordic Choice Hotels. Dette er et samarbeid vi håper alle våre medlemmer benytter seg av, sier generalsekretær i NGTF, Øistein Leren.

Dette er avtalen:

Vi tilbyr dere opptil 20% rabatt på overnatting på våre hoteller, møteromsleie med opptil 50% rabatt og dagpakker med 10% rabatt.
For å booke rom bruk rabattkode:
66165 på Booking av rom

For gruppebookinger send mail til groups@choice.no.
For kurs og konferanse se Kurs og konferanse