Skip to content
Nyhet

Malvik tok første skritt mot Nordisk Mesterskap!

Den 25.-26. februar arrangerte Holmen Tropp og Turn Nasjonal konkurranse Team Gym og Nasjonal Klasse junior og senior. Dette var den første av to kvalifiseringskonkurranser til Nordisk mesterskap.

Det skal sendes to klubblag i hver klasse. Senior nordisk er den største og mest prestisjetunge konkurransen man kan delta på med klubblag i TeamGym.
Malvik Turn og RG og Trondhjems Turnforening deltok fra kretsen. Trondhjems Turnforening stilte i kvinne klassen mens Malvik Turn og RG stilte i Mix.

Trondhjems Turnforening stilte med ungt lag for erfaringen sin skyld. De gjennomførte en god konkurranse og endte på 5 plass (av 5). Arendal Turnforening vant kvinne klassen og Drammen Turnforening på 2 plass.
De vant derimot junior klassen på søndag.

I herre stilte kun Drammen Turnforening og Oslo Turnforening hvor Oslo Turnforening gikk av med seieren.

I miksklassen stilte Drammen Turnforening, Oslo Turnforening, Kristiansand Turnforening, Gneist og Malvik Turn og RG.
Drammen Turnforening og Oslo Turnforening var forhåndsfavoritter til seier mens de resterende lagene skulle kjempe om 3 plass. Malvik Turn og RG startet hele miks konkurransen med frittstående. De leverte en god kjøring og fikk 20.53 poeng. I tumbling ble det en del rot og de fikk 16.7. Trampett øvelsen var god og de fikk 18.8. Tilsammen fikk troppen 56.03 i totalkarakter som holdt til sjokkseieren. Drammen Turnforening kom som nr 2 og Oslo Turnforening nr 3, begge havnet på 54 tallet i totalkarakter.

Malvik har ett godt utgangspunkt til neste kvalifiseringskonkurranse som er NM i TeamGym (Landsturnstevne, Haugesund).

Gratulerer til troppen fra Malvik, det blir spennende å følge dere videre.