Skip to content
Nyhet

Følg guttene under VM fra kl 21.00 i kveld

Marcus Conradi, Pietro Giachino og Stian Skjerahaug representerer Norge under VM og skal turne i siste subdivisjon uder kvalifiseringen fra kl 21.00 (norsk tid) i kveld. Du kan følge de via livescore her. De er mer en klare for å prestere og vi kan rapportere om en frisk og opplagt gjeng som inntar frokosten i dag. Og de skal gjøre alt for å sikre Norge en plass i Test Event i april neste år (vår vei til OL).

Etter første dag med kvalifisering kan vi fastslå et nivået er høyt, spesielt for å nå finalene, men vårt hovedmål er først og fremst å nå Test Event og derfra kvalifisere oss til OL i Rio 2016. Svare på det vil få i løpet av morgendagen når vi får den offisielle informasjonen fra FIG.

NGTF ønsker gymnaster og støtteapparat lykke til!